Mesut Ergün

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

ÖZGEÇMİŞ

20 Şubat 1976 tarihinde Fatsa’da doğdu. İlköğrenimini Dumlupınar İlkokulunda, ortaöğrenimini Merkez Ortaokulunda, lise öğrenimini Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü ve Ordu Teknik Lisesi Elektronik Bölümünde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

1998 yılında Fatsa Belediyesinde Özel Kalem sekreteri ve basın danışmanı olarak görev yaptı. 15 yıl Özel Kalem , Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Kültür, Hukuk ve Muhtarlık Müdürlüklerinde, 3.5 yıl Belediye Başkan Yardımcılığı kadrosunda yer aldı. 26 yıllık belediyecilik tecrübesiyle birlikte 1994 yılında Fatsa’nın ilk yerel televizyonu olan Canik TV’de haber müdürlüğü ve program yapımcılığı; Radyo Mega, Canik FM ve Radyo Ses’te sunucu ve Fatsa’da ki birçok yerel gazetede haber ve köşe yazarlığı yaptı.

Evli ve bir çocuk babası Mesut  Ergün, 2023 yılından itibaren  Fatsa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.