Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Çöteli Mahallesi Naldöken mevkii ve Kayaköy Akçakese Mahallesinde başlattıkları yol çakıllama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar, özellikle yol güvenliğini sağlamak ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştiriliyor.
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Çöteli Mahallesi Naldöken mevkii ve Kayaköy Akçakese Mahallesinde başlattıkları yol çakıllama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar, özellikle yol güvenliğini sağlamak ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştiriliyor.
"BAŞKAN KİBAR, KIRSAL YOLLARDA GÜVENLİĞİ SAĞLIYORUZ"
Kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve ulaşım imkanlarını iyileştirmek adına belediyemizin tüm birimleriyle özveriyle çalışmaya devam ediyoruz diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çöteli Mahallesi Naldöken mevkii ve Kayaköy Akçakese Mahallesi'nde başlattığımız yol çakıllama çalışmalarını, halkımızın talepleri doğrultusunda aralıksız sürdürüyoruz. Bu çalışmalarla, özellikle yol güvenliğini en üst seviyeye çıkarmayı ve vatandaşlarımızın ulaşımını daha konforlu hale getirmeyi hedefliyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana, ilçemizin her köşesinde hizmet götürmek için büyük bir kararlılıkla çalışıyoruz. Fatsa’mızın tüm mahallelerine ulaşarak, halkımızın beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı amaçlıyoruz. Kırsal hizmetlerimizdeki bu tempo, halkımızın memnuniyeti ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için kesintisiz bir şekilde devam edecektir. Bu vesileyle, yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Fatsa Belediyesi, kırsal bölgelerde yol güvenliğini artırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde Fatsa’da bir dizi etkinlik düzenlendi. Sabah saatlerinde Fatsa Şehitliği’nde gerçekleştirilen programda, Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve protokol üyeleri, vatandaşlar, şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi.
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, ilçe genelinde vatandaşların ulaşım konforunu artırmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Belediye ekipleri, son olarak Kavraz, Aslancami ve Kayaköy Akçakese Mahallelerinde önemli yol düzenlemeleri gerçekleştirdi.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye’nin her sokağı, her hanesi Ay Yıldızlı bayrağımızla donatılmalıdır” çağrısına destek vererek Fatsa’da anlamlı bir çalışmaya imza attı.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kibar mesajında şu cümlelere yer verdi.
Fatsa Belediyesi, yıllardır süregelen altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde başlatılan altyapı güçlendirme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.
Fatsa Belediyesi, çalışanlarının sağlıklı yaşam konusunda bilinçlenmesini sağlamak ve iş verimliliğini artırmak amacıyla İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 2025 yılı hizmet içi eğitim programları kapsamında önemli bir etkinliğe imza attı.
Fatsa Belediyesi tarafından Dolunay Mahallesi’nde başlatılan yağmur suyu hattı çalışmaları, etaplar halinde aralıksız devam ediyor
Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, uzun yıllara dayalı yıpranmış yolları tek tek yenileyerek şehir içi ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmeye devam ediyor.
Fatsa Belediyesi, Karadeniz Bölgesi’nin en prestijli sosyal yaşam projelerinden birini daha tamamlamak üzere. Çerkezler Tepesi’nde doğayla iç içe tasarlanan Mesire Alanı, çok yakında Fatsalılarla buluşuyor.
Fatsa Belediyesi, Kurtuluş Mahallesi Hal bölgesinde başlattığı alt ve üst yapı çalışmalarıyla bölgeyi modern bir görünüme kavuşturuyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ozan, Ege, Karakök, Akdeniz, Sancak, Sami Yücel, Üstad ve Nazar sokakları ile çevresinde zayıf zemin kazı ve dolgu çalışmalarına başladı.