VALİ MUAMMER EROL FATSA’NIN EĞİTİM YATIRIMLARINI İNCELEDİ

13 Aralık 2024
VALİ MUAMMER EROL FATSA’NIN EĞİTİM YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Ordu Valisi Muammer Erol Fatsa’da yapımı devam eden eğitim yatırımlarında incelemelerde bulundu. Vali Muammer Erol’a Kaymakam Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya’da eşlik etti. 

 Eğitim yatırımları incelemesine Dolunay mahallesindeki Mesleki Eğitim Merkezi’nden başlayan Ordu Valisi Muammer Erol, daha sonra Dolunay Ortaokulu, TOBB Başköy Özel Eğitim Anaokulu, Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi, Fatsa TSO Özel Eğitim Uygulama Anaokulu ve Fatsa Belediyesi Dolunay Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu. 

“FATSA’MIZIN DÖRT BİR YANINDA YENİ EĞİTİM YATIRIMLARIMIZI HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Eğitim yatırımları incelemeleri sonrası bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Ordu Valisi Muammer Erol’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Artan nüfus ve öğrenci sayısına bağlı olarak, şehrimizdeki eğitim altyapısını güçlendirmek ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize daha modern ve nitelikli eğitim ortamları sunmak en temel önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Bu kapsamda, Fatsa’mızın dört bir yanında yeni eğitim yatırımlarımızı hayata geçirerek, ilçemizi eğitim alanında da daha ileri bir seviyeye taşımak için kararlılıkla çalışıyoruz. Eğitim yatırımlarımızın Fatsa’mıza, eğitim camiamıza ve değerli öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, okullarımızın yapılmasında ve eğitime kazandırılmasında öncülük ve rehberlik eden Sn. Valimize, hayırseverlerimize, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Genel ile ilgili diğer haberler