
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramında çeşitli branşlarda şampiyonluk kazanan ve derece elde eden milli sporcuları ve antrenörleri ağırladı.
Belediye Meclis Salonu’nda yapılan buluşmada, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, Fatsa Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Adem Bekar, Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin, ulusal ve uluslararası müsabakalara katılarak Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları kazanan ve çeşitli dereceler elde eden sporcuları ve antrenörleri ağırlayan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, sporcuların fikirlerini alarak, öneri ve taleplerini dinledi.
“SPOR KENTİ FATSA İÇİN ÇALIŞIYORUZ” 
Gençlerin sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirilmesi konusunda azami gayret gösterdiklerini ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Fatsa’mızın sosyal anlamda daha da gelişmesi, sporun tabana yayılması, daha fazla çocuğumuzun ve gencimizin sportif faaliyetlerden faydalanması için önemli adımlar attık, atmaya devam ediyoruz. Fatsa’mıza, İl tipi Gençlik Merkezi, 500 kişi kapasiteli sentetik çim saha, yarı olimpik yüzme havuzu, 6 adet basketbol ve futbol halı sahası yapıyoruz. Fatsa’mızda ve şehrimizde gençlerimizin sporun çeşitli branşlarında şampiyonluk kazanması bizler için son derece gurur verici. Fatsa’mızda Dünya ve Türkiye Şampiyonu sporcumuz var. İnşallah gün geçtikçe bu şampiyonluklarımızın sayısı ve başarısı artacaktır. “ dedi.
“SİZLER, MİLLETİMİZİN ÖVÜNÇ KAYNAĞISINIZ”
Sporcuların başarıları ile onurlandıklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Başarılarınızla gurur duyuyoruz.  Elde ettiğiniz başarılarla milletimizin övünç kaynağısınız.  Ülkemizi aydınlık yarınlara, başarılarınız ile öne çıkararak taşıyacaksınız. Sizden sonra gelecek kuşaklara bu başarılarınızla örnek olacaksınız. Bizler de belediye olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Tüm imkanlarımızla her zaman sizlerin yanında olmaya, daima sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz. Sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz. İnşallah, dün olduğu gibi bugün ve yarın da ülkemizi ve şehrimizi gururlandırmaya devam edeceksiniz.” diye konuştu.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde yürüttükleri yoğun çalışmalarla vatandaşlarımızın ulaşım konforunu artırmaya devam ediyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçenin turizm ve yaşam alanı yatırımlarına ilişkin yaptığı açıklamada, Karadeniz sahil yolunun en önemli ve köklü şehirlerinden biri olan Fatsa’ya yakışır projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti. 

Fatsa Belediyesi, altyapıda köklü bir yenileme sürecini daha tamamlamak üzere. Kurtuluş Mahallesi’nin Nazar, Akdeniz, Sancak, Sami Yücel, Ege, Üstat, Ozan ve Karagöl Sokaklarında, Fatsa Belediyesi ile OSKİ koordinasyonunda yürütülen kapsamlı altyapı çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Aslancami Mahallesi’nde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek hâl hatır sordu, gönül sohbetlerine katıldı.

Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlamaları kapsamında, Fatsa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla Fatsa Çocuk ve Gençlik Korosu tarafından anlamlı bir konser düzenlendi. Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Kale, İlçe Jandarma ve Bölük Komutanı Üsteğmen Mehmet Özbek ile çok sayıda sanatsever vatandaş katıldı.

29 Ekim Cumhuriyetin ilanının 102.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Fatsa’da düzenlenen Fener Alayı büyük bir coşku ile gerçekleşti.

29 Ekim Cumhuriyetimizin İlanın 102.Yıl dönümü dolayısıyla Fatsa ilçesinde düzenlenen kutlama programı, 75.Yıl Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Tören Kaymakam Avni Kula, Garnizon Komutanı Yarbay Mevlüt Mertoğlu, halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı Kaymakam Avni Kula yaptı.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhuriyet’imizin 102. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kibar mesajında “Cumhuriyet; ülkemizin, milletimizin ve devletimizin birliğinin en büyük tezahürü, bu topraklardaki ilelebet varlığımızın teminatıdır.” dedi.

Fatsa Belediyesi, şehir genelinde ulaşım kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha konforlu bir yol ağı sunmak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Kılıçlı Mahallesi beton yol çalışması tamamlanma aşamasına geldi.