MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

3 Eylül 2025
MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm İslam âleminin, ülkemizin ve hemşehrilerimizin kandilini kutladı. Başkan Kibar, bu mübarek gecelerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini vurguladı.

Başkan Kibar mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa’nın (SAV) dünyaya teşrifini idrak edeceğimiz Mevlid Kandili’ne kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Mevlid Kandili, bizlere Peygamberimizin insanlığa armağan ettiği sevgi, merhamet, adalet ve hoşgörü gibi yüce değerleri hatırlatan çok müstesna bir gecedir.

Bu anlamlı gece; kalplerimizin iyilik ve güzelliklerle dolmasına, kırgınlıkların son bulmasına, kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmalıdır. Kandiller, aynı zamanda bizlere manevi dünyamızı gözden geçirme, Rabbimize yönelme ve birbirimize daha sıkı sarılma fırsatı sunar.

Bu duygu ve düşüncelerle, Mevlid Kandili’nin başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Rabbim, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice kandillere ulaşmayı nasip etsin. Tüm vatandaşlarımızın Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyorum.”

Genel ile ilgili diğer haberler