
Fatsa Belediyesi, kış şartlarının etkisini göstermesiyle birlikte mahalle yollarında ulaşımın aksamaması için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ilıca, Beyceli, Yavaş ve Aslancami Mahallelerinde gerçekleştirilen yoğun kar temizleme çalışmalarıyla vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması hedefleniyor.
EKİPLER 7/24 SAHADA
Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolların kapanmaması için iş makineleriyle yol açma ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Yüksek kesimlerde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle ekipler, hem yol açma hem de buzlanmayı önleyici tuzlama faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
BAŞKAN KİBAR: “VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDURİYET YAŞAMAMASI İÇİN SAHADAYIZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kış şartlarının hayatı olumsuz etkilememesi için tüm ekiplerimiz sahada. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına ilçemizin dört bir yanında karla mücadelemizi sürdürüyoruz. Özellikle yüksek kesimlerde etkisini artıran kar yağışına karşı hazırlıklı olabilmek için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına devam etmektedir. Çalışmalarımız, kar yağışının etkisine göre planlı bir şekilde devam edecektir.” dedi.

Fatsa’da tarımsal üretimin desteklenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, Kılıçlı Mahalle Muhtarı Mesut Köroğlu’na ait kivi bahçesinde hasat programı gerçekleştirildi.

Fatsa Belediyesi tarafından hizmete açılan Kitap Kafe, özellikle ara tatil döneminde de gençlerin en çok tercih ettiği çalışma alanlarından biri oldu. Sessiz ve konforlu ortamıyla öğrencilerin ders çalışma motivasyonunu artıran Kitap Kafe, tatil sürecinde de dolup taştı.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Fatsa Orman İşletme Şefliği tarafından Dolunay Ortaokulu’nda düzenlenen programda, öğrenciler ve protokol üyeleri geleceğe nefes olmak için fidan dikti.

Fatsa Belediyesi, şehrin dört bir yanında yürüttüğü kalıcı altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediyesi, ilçenin ulaşım ağını daha modern ve konforlu hale getirmek için kalıcı yatırımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmaları, mahallelerde yaşayan vatandaşların ulaşım kalitesini artırıyor.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Aslancami Mahallesi Softalı Küme Evleri’nin aşağı bölümünde başlatılan 300 metrelik yol çalışması mahalle halkının yıllardır süren çilesine son veriyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Fatsa Belediyesi, ilçede altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde asfaltlama çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ve Kurtuluş Mahalle Muhtarı Yener Dikbaş ile birlikte yerinde inceledi.

Fatsa Belediye başkanı İbrahim Ethem Kibar Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kibar mesajında şu cümlelere yer verdi

Fatsa’da engelli bireylerin topluma tam ve etkin katılımını sağlamak amacıyla önemli bir sosyal proje hayata geçiriliyor. İlçede ikamet eden yaklaşık 3 bin 650 engelli vatandaşın yaşam kalitesini artırmak için yeni bir adım atıldı.

Fatsa Belediyesi, mahalle yollarında kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, her geçen gün büyüyen ve gelişen Fatsa’da vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.