FATSALI ÇOCUKLAR RAMAZAN COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞIYOR

10 Mart 2025
FATSALI ÇOCUKLAR RAMAZAN COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞIYOR

Fatsa Belediyesi, Ramazan ayı iftar programlarının ardından, çocuklara yönelik birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenliyor. Fatsa Kültür ve Sanat Merkezi’nde Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları gerçekleştirilen etkinlikler büyük ilgi gördü. Ailelerin yoğun katılım gösterdiği etkinliklerde çocuklar, geleneksel Ramazan eğlencelerinden modern gösterilere kadar pek çok farklı aktiviteyle keyifli vakit geçirdi. Programda akrobasi, çocuk dansları, olaf oyunu, köpük balon gösterisi, balon katlama sanatı, çocuk yarışmaları, çocuk konseri, çizmeli kedi oyunu ve yetişkin yarışmaları yer aldı. Çocukların kahkahalarla izlediği gösteriler, aileler tarafından da ilgiyle izlendi. 

ÇOCUKLAR RAMAZAN’IN NEŞESİNİ YAŞIYOR

Fatsa Belediyesi tarafından hazırlanan etkinliklerde palyaçolar çocuklara eğlenceli anlar yaşatırken, yüz boyama stantlarında çocuklar istedikleri karakterlere dönüşerek eğlenceli vakit geçirdi. Ayrıca düzenlenen çeşitli yarışmalarla çocuklar hem öğrendi hem de mutlu oldu.

BAŞKAN KİBAR: “RAMAZAN, PAYLAŞMA VE BİRLİK AYIDIR”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ramazan ayının paylaşma ve birlik beraberlik ayı olduğunu belirterek, “Bu mübarek ayın manevi atmosferini hep birlikte yaşamak, özellikle çocuklarımızın yüzünü güldürmek bizler için büyük bir mutluluk. Fatsa Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın her yaş grubuna hitap eden etkinliklerle Ramazan’ı en güzel şekilde geçirmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi. Başkan Kibar, çocuk etkinliklerinin Ramazan ayı boyunca Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları devam edeceğini belirterek tüm Fatsalıları bu güzel eğlencelere katılmaya davet etti.

Genel ile ilgili diğer haberler