2.ETAP 38 DÜKKANIN İHALE SÜRECİ BAŞLIYOR
Fatsa Özel Sanayi Sitesi, bölge ekonomisine katkı sağlayan önemli bir ticaret merkezi olarak büyümeye devam ediyor. Şimdi de 2. etap sanayi dükkanları için ihale süreci başlıyor. İkinci etapta toplamda 38 iş yeri, Fatsa Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılıyor. Bu dükkanlar, sadece Fatsa'ya değil aynı zamanda çevre il ve ilçelere hizmet eden bir konumda bulunuyor.
İHALE TARİHLERİ
İkinci etap dükkanların ihalesi 25-26-27-28 Eylül tarihlerinde saat 14:00'te yapılacak. İlgilenenler için detaylı bilgilere Fatsa Belediyesi - Emlak İstimlak Müdürlüğü'nden ulaşabilirler.
"YENİ DÜKKANLAR YIL SONUNA BİTECEK"
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yeni yapılan bloklarla birlikte sanayi bölgesinin büyüyerek Fatsa'ya ve çevre ilçelere daha fazla hizmet edeceğini vurguluyor. Özel Sanayi Sitesi'nde 2. etap için 38 yeni iş yerinin yapımının devam ettiğini belirten Başkan Kibar, bu dükkanların yıl sonuna kadar tamamlanacağını ve üçüncü etap için de 27 yeni iş yerinin hazırlıklarına başlayacaklarını açıkladı. Böylece Fatsa Belediyesi, Özel Sanayi Sitesi'nde toplamda 99 yeni iş yerini esnaflara kazandırmış olacak, bölgenin ekonomisine önemli bir katkı sunacak.
Fatsa Belediyesi ile Güzel Ordu Kültür Sanat Vakfı iş birliğinde düzenlenen 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali, sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Fatsa Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferans serisi, Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi’nde devam etti. Programda, Ordu Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Oy, Fatsa ve Ordu’nun tarihi ile kültürel değerleri üzerine bir sunum gerçekleştirdi.
Erasmus+ projesi kapsamında yürütülen “Elinin Boyasıyla Atıkları Dönüştüren Çocuk” adlı çevre temalı proje ile Türkiye genelinde seçilen 6 anaokulundan biri olma başarısını gösteren Fatsa Hacer Yücel Anaokulu, farkındalık dolu bir etkinliğe imza attı. Proje kapsamında öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Fatsa Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
FATSA MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI ABDULLAH HAFIZOĞLU: “EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE, VATANDAŞLARIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Fatsa Muhtarlar Derneği organizesinde düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü programı, Fatsa Belediyesi Sosyal Tesislerinde geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Buğra Gök, Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu, İlçe Emniyet Müdürü Dursun Terzi ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Özbek katıldı.
Başkan Kibar: “Önceliğimiz hasta, yaşlı ve acil ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ulaşım güvenliği”
Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin titiz ve özverili çalışmalarıyla, Çerkezler Tepesi Mesire Alanı rengârenk bir görünüme kavuştu. Drone ile havadan görüntülenen alan, estetik düzenlemeleriyle izleyenleri büyüleyen bir manzara oluşturdu.
Fatsa Belediyesi, üretimin ve istihdamın kalbi olan Özel Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdiği yatırımlarla bölgenin ekonomik gücünü artırmaya devam ediyor. Son üç yılda üretim kapasitesini yükseltecek, ulaşımı daha konforlu hale getirecek önemli projeleri hayata geçiren belediye, sanayi altyapısını modernize ediyor.
Fatsa Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Ordu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Seçkin Evcim, Fatsa Anadolu Lisesi’nde “Fatsa’da Yürütülen Arkeolojik ve Sanatsal Çalışmalar” konulu bir konferans gerçekleştirdi.
İMAM HATİP LİSELERİ: BİLİMDEN SANATA KAPSAMLI BİR EĞİTİM SUNUYOR
Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü programı gerçekleştirildi.
Fatsa Belediyesi, kentin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri bir bir hayata geçiriyor.