FATSA'MIZIN GÜZELLİKLERİNİ KORUMAK HEPİMİZİN GÖREVİ

4 Mayıs 2024
FATSA'MIZIN GÜZELLİKLERİNİ KORUMAK HEPİMİZİN GÖREVİ

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin trafiğe kapalı caddesinde yağmur suyunun akışını sağlamak için yapılan ızgaralara gelişi güzel atılan sigara izmaritlerini temizledi.

  Ekipler Mustafa Kemal Paşa mahallesi Reşadiye Caddesi Meydan Sokakta önce demir mazgalları açarak içerisinde biriken aşırı miktardaki sigara izmaritlerini temizlediler. Ardından kanalı yıkayan ekipler daha sonra üzerini kapatarak caddeyi de bir güzel temizlediler.

IZGARALARA ATILAN SİGARA İZMARİTLERİNİN ARTIŞINI ÜZÜNTÜYLE GÖZLEMLİYORUZ"

Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva yapılan çalışma ile ilgili yaptığı açıklamada, "Şehrimizin güzelliklerini korumak ve yaşam kalitesini artırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Son günlerde, yağmur suyunun akışını sağlamak için yerleştirilen ızgaralara atılan sigara izmaritlerinin artışını üzüntüyle gözlemliyoruz. Bu durum, hem çevre kirliliğine yol açmakta hem de şehrimizin estetik görüntüsünü olumsuz etkilemektedir. Lütfen çevremize duyarlı olalım ve sigara izmaritlerini gelişi güzel bir şekilde atmayalım. Sokaklarımızı, caddelerimizi ve parklarımızı temiz tutmak için hepimize görev düşüyor. Temizlik ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor ve çevremizi temiz tutmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak, bu çabaları desteklemek ve sonuç almak için hepimizin iş birliğine ihtiyacı var. Lütfen sigara izmaritlerini uygun yerlere atarak çevremizi temiz tutmamıza yardımcı olalım. Güzel şehrimizin her köşesinde temizlik ve düzeni sağlamak için birlikte çalışalım." dedi.

Genel ile ilgili diğer haberler