Ordu'da düzenlenen aday tanıtım toplantısı sonrasında, Fatsa'da teşkilat binası önünde çok sayıda partili ve vatandaş tarafından karşılanan Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar otobüs üzerinden yaptığı konuşmada, "Fatsa'ya altın çağ yaşatacak yeni hizmet kapılarının açılacağı bir dönemin müjdesini verebilirim" dedi.
Başkan Kibar yaptığı konuşmada,"İlk dönemde gerçekleştirdiğimiz projelerle kazandığımız deneyim ve güvenle, Fatsa'nın geleceğini daha da sağlam temeller üzerine inşa etmeye kararlıyız." dedi ve şöyle devam etti
Fatsa'nın sıcak topraklarında, birinci dönem belediye başkanlığımız süresince ortaya koyduğumuz hizmet anlayışını, ikinci dönemde daha da güçlendirmek ve şehrimizin geleceğine sağlam adımlarla ilerlemek üzere buradayız. Fatsa, sadece coğrafi sınırlarıyla değil, aynı zamanda içinde barındırdığı insanlarla da bir bütündür. Bizler, bu bütünlüğü güçlendirmek, birlik ve beraberlik içinde hareket etmek için yola çıktık.
İlk dönemde gerçekleştirdiğimiz projelerle kazandığımız deneyim ve güvenle, Fatsa'nın geleceğini daha da sağlam temeller üzerine inşa etmeye kararlıyız. Hizmetlerimizi yalnızca fiziki gelişime odaklanmakla sınırlı görmüyor, aynı zamanda insanlarımızın refahı, mutluluğu ve sosyal uyumu için de çaba harcıyoruz.
Fatsa'nın zengin kültürüne ve tarihine saygılı, çeşitliliği kucaklayan bir anlayışla, herkesi kucaklayan bir şehir yaratmayı hedefliyoruz. İnsanlarımızın katılımı ve görüşleri bizim için çok değerlidir. Halkımızın taleplerini dinliyor, ihtiyaçlarını anlamak için çaba sarf ediyor ve ortak akıl prensibiyle hareket ediyoruz.
Fatsa'nın her bir köşesini kucaklayarak, adaletli, şeffaf ve etkili hizmet anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Yerel yönetim olarak, sadece bugünü değil, yarını da düşünüyor ve Fatsa'nın uzun vadeli kalkınması için planlar yapıyoruz. İkinci dönemde, altyapıdan kültürel etkinliklere, eğitimden çevre korumaya kadar geniş bir yelpazede projeleri hayata geçirerek Fatsa'yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.
Bizler, Fatsa'nın güzelliklerini korumak, kalkındırmak ve gelecek nesillere daha iyi bir şehir bırakmak adına buradayız. Sizlerle birlikte, Fatsa'nın daha aydınlık yarınlara yürümesi için el birliğiyle çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Her bir Fatsalı'nın desteği ve katkısı, bizim için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Hep birlikte, Fatsa'nın geleceğini daha da güçlendirecek, birlikte büyüyecek ve birbirimize daha da yakınlaşacağız.
Fatsa Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferans serisi, Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi’nde devam etti. Programda, Ordu Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Oy, Fatsa ve Ordu’nun tarihi ile kültürel değerleri üzerine bir sunum gerçekleştirdi.
Erasmus+ projesi kapsamında yürütülen “Elinin Boyasıyla Atıkları Dönüştüren Çocuk” adlı çevre temalı proje ile Türkiye genelinde seçilen 6 anaokulundan biri olma başarısını gösteren Fatsa Hacer Yücel Anaokulu, farkındalık dolu bir etkinliğe imza attı. Proje kapsamında öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Fatsa Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
FATSA MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI ABDULLAH HAFIZOĞLU: “EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE, VATANDAŞLARIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Fatsa Muhtarlar Derneği organizesinde düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü programı, Fatsa Belediyesi Sosyal Tesislerinde geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Buğra Gök, Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu, İlçe Emniyet Müdürü Dursun Terzi ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Özbek katıldı.
Başkan Kibar: “Önceliğimiz hasta, yaşlı ve acil ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ulaşım güvenliği”
Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin titiz ve özverili çalışmalarıyla, Çerkezler Tepesi Mesire Alanı rengârenk bir görünüme kavuştu. Drone ile havadan görüntülenen alan, estetik düzenlemeleriyle izleyenleri büyüleyen bir manzara oluşturdu.
Fatsa Belediyesi, üretimin ve istihdamın kalbi olan Özel Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdiği yatırımlarla bölgenin ekonomik gücünü artırmaya devam ediyor. Son üç yılda üretim kapasitesini yükseltecek, ulaşımı daha konforlu hale getirecek önemli projeleri hayata geçiren belediye, sanayi altyapısını modernize ediyor.
Fatsa Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Ordu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Seçkin Evcim, Fatsa Anadolu Lisesi’nde “Fatsa’da Yürütülen Arkeolojik ve Sanatsal Çalışmalar” konulu bir konferans gerçekleştirdi.
İMAM HATİP LİSELERİ: BİLİMDEN SANATA KAPSAMLI BİR EĞİTİM SUNUYOR
Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü programı gerçekleştirildi.
Fatsa Belediyesi, kentin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri bir bir hayata geçiriyor.
Fatsa Belediyesi, ilçenin köklü geçmişine ve kültürel zenginliklerine sahip çıkmak adına önemli projeleri hayata geçiriyor. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, tarihi dokunun korunması ve gelecek nesillere aktarılması yönünde yürütülen çalışmaların titizlikle sürdüğünü belirtti.