“FATSA KADINLAR PLAJI” 2025 SEZONUNA MERHABA DEDİ

9 Temmuz 2025
“FATSA KADINLAR PLAJI” 2025 SEZONUNA MERHABA DEDİ

Fatsa Belediyesi işletmeciliğinde hizmet veren Kadınlar Plajı, 2025 yaz sezonuna “merhaba” dedi

Yaz aylarında kadınların güvenli ve konforlu bir şekilde denizin tadını çıkarabilmeleri için hizmet sunan plaj, yeni sezonda da ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

KONFORLU VE GÜVENLİ BİR YAZ İÇİN TÜM DETAYLAR DÜŞÜNÜLDÜ 

Kadınlar Plajı’nda; 3 cankurtaran personel, çocuklar için oyun parkı, geniş oturma alanları, yürüyüş yolları, büfe, mescit, duşa kabinler, soyunma odaları, tuvaletler ve engelli tuvaleti gibi birçok donatıyla misafirlere konforlu bir gün geçirme imkânı sunuluyor.

Uzunkum Plajında kadınlara özel olarak düzenlenen alan, her gün saat 10.30 ile 19.00 arasında hizmet vererek yaz boyunca bayanlara huzurlu ve keyifli bir tatil ortamı sağlamayı amaçlıyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı açıklamada, “Kadınlarımızın sosyal hayata daha aktif katılabilmeleri, yaz aylarında kendilerine özel güvenli ve konforlu bir alan bulabilmeleri bizim için çok kıymetli. Kadınlar Plajımız, her detayında bu hassasiyetle tasarlandı. Hemşehrilerimizin bu güzel alanda keyifli vakit geçirmelerini diliyorum. Fatsa Belediyesi olarak kadınlarımıza yönelik hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Genel ile ilgili diğer haberler