Gençlik ve Spor yatırımları kapsamında Fatsa’da yapımına başlanılan İl Tipi Gençlik Merkezi, Okçuluk Kamp Alanı ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı hız kesmeden devam ediyor.
Kültür sanattan spora, eğitimden eğlence alanlarına kadar çeşitli birçok etkinliğe imza atarak gençlere hizmette sınır tanımayan Fatsa Belediyesi Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle çalışmalarını sürdürüyor.
Fatsa Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Okçuluk Kamp Alanı binasının temel atımını gerçekleştirdi. Bin metrekare kapalı alana sahip ‘Okçuluk Kamp Alanı’ içerisinde 265 metre kare idari kısım ve 570 metre kare okçuluk salonu bulunuyor.
1500 metre karelik kapalı alana sahip 3 katlı İl Tipi Gençlik Merkezi’nin ise yüzde 65’i tamamlandı. 12.5*25 metre yüzme alanına sahip Yarı Olimpik yüzme havuzu da yüzde 85 seviyesine ulaştı.
HER GÜN GENÇLERİMİZE YENİ İMKÂNLAR SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Her gün, gençlere yeni imkânlar sağlamak için çalıştıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Bizi en çok motive eden işler çocuklarımız ve gençlerimizle alâkalı olanlardır. Okul dışında, Yaz – Kış Spor Okulları, Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Okçuluk Kamp alanları oluşturarak gençlerimize kendilerini geliştirme imkânı sunuyoruz. Biz her yeni gün, gençlerimize yeni imkânlar sağlamak için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde yeni doğmuş ve bir bacağı kırık yavru karaca ihbarını alan Fatsa Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Müdürü Ebru Biçim zor arazi şartlarına rağmen yavru karacaya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hayvan ambulansı ile Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal alanlarda beton yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Fatsa Belediyesi, yaralı ve hasta hayvanlara anında müdahale edebilmek amacıyla tam donanımlı hayvan ambulansını hizmete sundu.
Fatsa Belediye Başkanlığı Kasım 2022 tarihi itibariyle İçişleri Bakanlığı tarafından sağlanan e-belediye otomasyon sistemine geçmesi nedeniyle 2023 yılı itibariyle, geçilen e- belediye otomasyon sistemi üzerinden sicil ve beyana dayalı vergilerde, MERNİS ( Merkezi Nüfus İdare Sistemi), TAKBİS (Tabu ve Kadastro Bilgi Sistemi) ve MAKS (Mekânsal Adres Kayıt Sistemi) sistemine entegreli olarak veri güncelleme ve eşleşme işlemlerine hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu işlemler için Belediye'nin giriş katında vatandaşlara daha hızlı ve verimli hizmet sunabilmek için başvuru masaları oluşturuldu.
Fatsa’nın en önemli istihdam kapılarından olan Organize Sanayi Bölgesi’nde 2.7 kilometrelik yolu genişletme, alt yapı ve zemin kazısının ardından konforlu sıcak asfalt serimine başlanıldı ve bu çalışmanın bir hafta içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
Fatsa Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü ulaşım konforunu arttırmaya yönelik hizmetleri kapsamında, Kurtuluş Mahallesi Sıvazlar mevkiinde yol genişletme çalışmalarında sona yaklaştı.
FATSA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM ETEM KİBAR
MUHTEŞEM TÜRKÜ GECESİNDE 28 ESER KULAKLARIN PASINI SİLDİ
FATSA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM ETEM KİBAR:
“MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZDAN FATSA’MIZA TAM DONANIMLI 50 MİLYON TL BÜTÇELİ BİR E-SPOR MERKEZİNİN SÖZÜNÜ ALDIK”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar: