
Fatsa Belediyesi, ilçenin ulaşım ağını daha modern ve konforlu hale getirmek için kalıcı yatırımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmaları, mahallelerde yaşayan vatandaşların ulaşım kalitesini artırıyor.
Ayazlı Mahallesi’nde; Ardıç Sokak, İncirlik Sokak, Ayaz Sokak, Gelişim Sokak, Palaz Sokak’ta toplamda 1.6 kilometrelik sathi kaplama asfalt çalışması tamamlandı.
Kurtuluş Mahallesi’nde ise Sıvazlar Sokak’ta toplam 1.25 kilometrelik sathi kaplama asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
BAŞKAN KİBAR: “FATSA’MIZIN YOLLARINI DAHA MODERN HALE GETİRİYORUZ ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçenin her noktasında vatandaşların daha güvenli, konforlu ve kaliteli yollarda ulaşım sağlaması için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalarla Fatsa’mızın ulaşım altyapısını güçlendiriyor, her mahallemize modern yollar kazandırıyoruz.” dedi.
Fatsa Belediyesi, ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü yol yatırımlarıyla ulaşım konforunu artırmak için canla başla çalışmaya devam ediyor.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Fatsa Orman İşletme Şefliği tarafından Dolunay Ortaokulu’nda düzenlenen programda, öğrenciler ve protokol üyeleri geleceğe nefes olmak için fidan dikti.

Fatsa Belediyesi, şehrin dört bir yanında yürüttüğü kalıcı altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Aslancami Mahallesi Softalı Küme Evleri’nin aşağı bölümünde başlatılan 300 metrelik yol çalışması mahalle halkının yıllardır süren çilesine son veriyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Fatsa Belediyesi, ilçede altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde asfaltlama çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ve Kurtuluş Mahalle Muhtarı Yener Dikbaş ile birlikte yerinde inceledi.

Fatsa Belediye başkanı İbrahim Ethem Kibar Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kibar mesajında şu cümlelere yer verdi

Fatsa’da engelli bireylerin topluma tam ve etkin katılımını sağlamak amacıyla önemli bir sosyal proje hayata geçiriliyor. İlçede ikamet eden yaklaşık 3 bin 650 engelli vatandaşın yaşam kalitesini artırmak için yeni bir adım atıldı.

Fatsa Belediyesi, mahalle yollarında kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, her geçen gün büyüyen ve gelişen Fatsa’da vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

FATSA’NIN GÖZDE NOKTASI GECE DE BÜYÜLÜYOR
Fatsa’nın en güzel seyir noktalarından biri olan Çerkezler Tepesi Mesire Alanı ile Bungalov Otel ve Restoran bölümü, yapılan dekoratif aydınlatma çalışmaları sayesinde geceleri de ayrı bir güzelliğe kavuştu.

Fatsa Belediyesi, mahallelerin yaşam kalitesini artırmak için yürüttüğü beton yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Bolaman Mahallesi Mustago Küme Evleri yolu, yıllardır beklenen hizmete kavuştu. Bölge sakinleri için büyük bir mutluluk kaynağı olan beton yol, uzun süredir çamur ve ulaşım zorluklarıyla mücadele eden vatandaşlara nefes aldırdı.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde yürüttükleri yoğun çalışmalarla vatandaşlarımızın ulaşım konforunu artırmaya devam ediyor.