
Gençlere verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile geçen sene yapılan protokol kapsamında ihalesi sonuçlanan sentetik çim yüzeyli 6 adet halı saha, 6 adet basketbol voleybol sahası ve 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu projelerine start verdiklerini ifade etti.
İLK KAZMA 28 OCAKTA VURULACAK
Gençlerden aldıkları enerjiyi hizmete dönüştürdüklerini kaydeden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Semt spor merkezleri projesi kapsamında startını verdikleri 13 spor tesisi yatırımından birisi olan olimpik yüzme havuzu projesinin ilk kazmasını 28 Ocak Cuma günü Dolunay Mahallesi Durukent Sokak’ta vuracaklarını söyledi.
GENÇLİK VE SPOR KENTİ FATSA
Spordan eğitime her alanda gençlere yatırımı geleceğe yatırım olarak gördüklerini ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Gençlerimiz, ülkemizin geleceğine yön verecek büyük bir güç. Bizde belediye olarak ülkemizin geleceği ve güç kaynağı gençlerimiz için yapacak olduğumuz yatırımlarla “Spor Kenti Fatsa” kimliğine artı değer katıyoruz. Allah’ın izni ile gençlerimize verdiğimiz sözleri bir bir hayata geçiriyor, Fatsa’mızın hayallerini tek tek gerçekleştiriyoruz. Genç nüfusun yoğun olduğu Fatsamızın gençlerine armağan ettiğimiz 13 tesisimizi hayata geçirecek olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Muharrem Kasapoğlu ile imzaladığımız protokol kapsamında ihalesini sonuçlandırdığımız sentetik çim yüzeyli 6 adet halı saha, 6 adet basketbol voleybol sahası ve 1 adet yarı olimpik yüzme havuzunu Fatsa’mıza kazandırıyoruz. 28 Ocak Cuma yarı olimpik yüzme havuzu için ilk kazmayı vuracağımız günü heyecanla bekliyoruz.” dedi.

Fatsa’da tarımsal üretimin desteklenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, Kılıçlı Mahalle Muhtarı Mesut Köroğlu’na ait kivi bahçesinde hasat programı gerçekleştirildi.

Fatsa Belediyesi tarafından hizmete açılan Kitap Kafe, özellikle ara tatil döneminde de gençlerin en çok tercih ettiği çalışma alanlarından biri oldu. Sessiz ve konforlu ortamıyla öğrencilerin ders çalışma motivasyonunu artıran Kitap Kafe, tatil sürecinde de dolup taştı.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Fatsa Orman İşletme Şefliği tarafından Dolunay Ortaokulu’nda düzenlenen programda, öğrenciler ve protokol üyeleri geleceğe nefes olmak için fidan dikti.

Fatsa Belediyesi, şehrin dört bir yanında yürüttüğü kalıcı altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediyesi, ilçenin ulaşım ağını daha modern ve konforlu hale getirmek için kalıcı yatırımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmaları, mahallelerde yaşayan vatandaşların ulaşım kalitesini artırıyor.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Aslancami Mahallesi Softalı Küme Evleri’nin aşağı bölümünde başlatılan 300 metrelik yol çalışması mahalle halkının yıllardır süren çilesine son veriyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Fatsa Belediyesi, ilçede altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde asfaltlama çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ve Kurtuluş Mahalle Muhtarı Yener Dikbaş ile birlikte yerinde inceledi.

Fatsa Belediye başkanı İbrahim Ethem Kibar Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kibar mesajında şu cümlelere yer verdi

Fatsa’da engelli bireylerin topluma tam ve etkin katılımını sağlamak amacıyla önemli bir sosyal proje hayata geçiriliyor. İlçede ikamet eden yaklaşık 3 bin 650 engelli vatandaşın yaşam kalitesini artırmak için yeni bir adım atıldı.

Fatsa Belediyesi, mahalle yollarında kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, her geçen gün büyüyen ve gelişen Fatsa’da vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.