EYVAN 4 VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

24 Nisan 2024
EYVAN 4 VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

Fatsa Belediyesi Sosyal Tesislerinden biri olan Eyvan 4 her yaştan vatandaş tarafından yoğun ilgi görüyor.  Vatandaşların yaşam kalitesine katkı sağlamak amacıyla Sahilde bulunan Eyvan 4’e yapılan yeni teras modern yapısıyla hizmet sunuyor.

BAŞKAN KİBAR, “MODERN TESİSLERİMİZLE VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

Eyvan 4 artık daha modern diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Vatandaşlarımızın sosyalleşebileceği tesisleri ihtiyaçlar doğrultusunda hizmete sunuyoruz. Bu çerçevede Eyvan 4’e kazandırdığımız terasımız her yaştan hemşehrimize hitap ediyor. Fatsa'mızın her köşesinde modern tesislerimizle vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Bu anlamda tesisimizde görev yapan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Tesisten hizmet alan vatandaşlar da Eyvan 4’e kazandırılan terastan oldukça memnun kaldıklarını, hijyenik bir alanda güzel vakit geçirdiklerini belirterek Fatsa Belediyesi’ne ve Başkan Kibar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.