
Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonunun sunduğu elverişli koşullardan yararlanarak çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle Dolunay Mahallesi'nde yoğun bir mesai harcayan ekipler, farklı noktalarda çeşitli altyapı ve düzenleme çalışmaları yaparak mahalledeki yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.
EKİPLERİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonunun sunduğu elverişli koşullardan yararlanarak çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle Dolunay Mahallesi'nde yoğun bir mesai harcayan ekipler, farklı noktalarda çeşitli altyapı ve düzenleme çalışmaları yaparak mahalledeki yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.
Dolunay mahallesi'nde iş merkezlerinin bulunduğu bölgede yapılan baskı beton çalışmaları hem estetik bir görünüm kazandırıyor hem de zeminin daha dayanıklı olmasını sağlıyor. Aynı mahallede bulunan Lila Sokak'ta ise yol düzenleme çalışmaları devam ediyor. Fatsa Belediyesi ekipleri, bu çalışmalarda yol güvenliğini ön planda tutarak, sokak sakinlerinin ulaşımını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Millet Bahçesi'nde ise iş makineleri ile alan düzleme çalışmaları sürüyor. Ayrıca, Martı Kent Sokak'ta yürütülen altyapı ve yağmur suyu drenaj çalışmaları da mahalledeki olası su baskınlarının önüne geçmeyi hedefliyor.
“ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE TEMPOMUZ DAHA DA ARTACAK”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fen İşleri Müdürlüğü'nün yaz boyunca sergilediği özverili çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti. Başkan Kibar, "Mahallelerimizde sürdürülen bu çalışmalar, Fatsa'nın genel yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor. Belediyemizin tüm birimleriyle el birliği içinde Fatsa'nın her köşesine hizmet götürmek için çalışıyoruz," dedi. Ayrıca, Başkan Kibar, ekiplerin güneşli havaları fırsata çevirerek çalışmalarını hızlandırdığını ve önümüzdeki süreçte de bu tempoyu koruyacaklarını ifade etti. Fatsa Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler üretmeye devam ederek, yaz sezonunu verimli bir şekilde değerlendirme noktasında kararlılıkla ilerliyor.

Fatsa’da tarımsal üretimin desteklenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda, Kılıçlı Mahalle Muhtarı Mesut Köroğlu’na ait kivi bahçesinde hasat programı gerçekleştirildi.

Fatsa Belediyesi tarafından hizmete açılan Kitap Kafe, özellikle ara tatil döneminde de gençlerin en çok tercih ettiği çalışma alanlarından biri oldu. Sessiz ve konforlu ortamıyla öğrencilerin ders çalışma motivasyonunu artıran Kitap Kafe, tatil sürecinde de dolup taştı.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Fatsa Orman İşletme Şefliği tarafından Dolunay Ortaokulu’nda düzenlenen programda, öğrenciler ve protokol üyeleri geleceğe nefes olmak için fidan dikti.

Fatsa Belediyesi, şehrin dört bir yanında yürüttüğü kalıcı altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediyesi, ilçenin ulaşım ağını daha modern ve konforlu hale getirmek için kalıcı yatırımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmaları, mahallelerde yaşayan vatandaşların ulaşım kalitesini artırıyor.

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Aslancami Mahallesi Softalı Küme Evleri’nin aşağı bölümünde başlatılan 300 metrelik yol çalışması mahalle halkının yıllardır süren çilesine son veriyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Fatsa Belediyesi, ilçede altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde asfaltlama çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ve Kurtuluş Mahalle Muhtarı Yener Dikbaş ile birlikte yerinde inceledi.

Fatsa Belediye başkanı İbrahim Ethem Kibar Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kibar mesajında şu cümlelere yer verdi

Fatsa’da engelli bireylerin topluma tam ve etkin katılımını sağlamak amacıyla önemli bir sosyal proje hayata geçiriliyor. İlçede ikamet eden yaklaşık 3 bin 650 engelli vatandaşın yaşam kalitesini artırmak için yeni bir adım atıldı.

Fatsa Belediyesi, mahalle yollarında kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, her geçen gün büyüyen ve gelişen Fatsa’da vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.