Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonunun sunduğu elverişli koşullardan yararlanarak çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle Dolunay Mahallesi'nde yoğun bir mesai harcayan ekipler, farklı noktalarda çeşitli altyapı ve düzenleme çalışmaları yaparak mahalledeki yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.
EKİPLERİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonunun sunduğu elverişli koşullardan yararlanarak çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle Dolunay Mahallesi'nde yoğun bir mesai harcayan ekipler, farklı noktalarda çeşitli altyapı ve düzenleme çalışmaları yaparak mahalledeki yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.
Dolunay mahallesi'nde iş merkezlerinin bulunduğu bölgede yapılan baskı beton çalışmaları hem estetik bir görünüm kazandırıyor hem de zeminin daha dayanıklı olmasını sağlıyor. Aynı mahallede bulunan Lila Sokak'ta ise yol düzenleme çalışmaları devam ediyor. Fatsa Belediyesi ekipleri, bu çalışmalarda yol güvenliğini ön planda tutarak, sokak sakinlerinin ulaşımını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Millet Bahçesi'nde ise iş makineleri ile alan düzleme çalışmaları sürüyor. Ayrıca, Martı Kent Sokak'ta yürütülen altyapı ve yağmur suyu drenaj çalışmaları da mahalledeki olası su baskınlarının önüne geçmeyi hedefliyor.
“ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE TEMPOMUZ DAHA DA ARTACAK”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fen İşleri Müdürlüğü'nün yaz boyunca sergilediği özverili çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti. Başkan Kibar, "Mahallelerimizde sürdürülen bu çalışmalar, Fatsa'nın genel yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor. Belediyemizin tüm birimleriyle el birliği içinde Fatsa'nın her köşesine hizmet götürmek için çalışıyoruz," dedi. Ayrıca, Başkan Kibar, ekiplerin güneşli havaları fırsata çevirerek çalışmalarını hızlandırdığını ve önümüzdeki süreçte de bu tempoyu koruyacaklarını ifade etti. Fatsa Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler üretmeye devam ederek, yaz sezonunu verimli bir şekilde değerlendirme noktasında kararlılıkla ilerliyor.
Fatsa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında çocuklara yönelik anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle başlatılan proje kapsamında, öğrencilere hayvan sevgisi ve hayvanlarla doğru iletişim konularında farkındalık kazandırıldı.
Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı noktalarında yeşil alan ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Fatsa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilçede bulunan ilkokul ve anaokullarını ziyaret ederek çocuklara hayvan sevgisi, empati ve can dostlarımızın korunması konularında eğitim veriyor.
Fatsa Belediyesi Kültür Müdürlüğü organizesinde, “Fatsa Kültür, Sanat ve Turizm Çalıştayları” kapsamında Kültür Varlıkları Çalıştayı düzenlendi.
Fatsa Huzurevinde yaşamlarını sürdüren yaşlı bireyler, el emeği göz nuru ürünlerini Cumhuriyet Meydanı’nda açılan sergide vatandaşlarla buluşturdu. Büyük bir özveriyle hazırlanan ve gönül izlerini taşıyan birbirinden özel eserler, sergiyi gezenlerin beğenisini topladı
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Fatsa Kaymakamlığı ile Fatsa Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
Fatsa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, 2025 yılı eğitim faaliyetleri kapsamında personeline yönelik önemli bir farkındalık programı düzenledi.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret etti. Başkan Kibar, ziyaretinde hem itfaiye personeli ile bir araya geldi hem de geleceğin küçük itfaiye gönüllüleriyle buluştu.
Fatsa Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında sürdürülen çalışmalarla hemşehrilerin daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânına kavuşmasını hedefliyor.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kırsal mahallelerde özellikle yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların ulaşımda zorlandığı yolların öncelikli olarak tamamlandığını açıkladı. Başkan Kibar, “89 mahallemizin her noktasına dokunmaya, hemşerilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.