ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

24 Nisan 2024
ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Fatsa Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında eğlence düzenlendi. 

Programa Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ağır Ceza Reisi Erdem Oğuz Özer Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Kale'de katıldılar.  Düzenlenen eğlenceye çocuklar aileleriyle birlikte büyük ilgi gösterdi. 23 Nisan eğlence programı Arda Kantarcı ve ekibinin yer aldığı Şaklabando’nun şehir içi yürüyüşü ve sahne gösterisi başladı. Bando gösterisi sırasında vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile coşkulu renkli bir görüntü oluşturdu. 

 Daha sonra Ordulu yerel sanatçı Şura Akgül şarkılarıyla şenliğe katılanları eğlendirdi. Şura Akgül’ün ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenlere protokol mensupları tarafından ödülleri verildi.  Ödül töreninde sonra ise Fatsa Çocuk ve Gençlik Korosu 100 kişilik ekibi ile birbirinden güzel şarkılarıyla tüm katılımcılara hoşça vakit geçirdi. Fatsa Belediyesi konservatuarı tiyatro ekibi de katılımcılara 23 Nisan konulu skeçlerini sundu.

Programın sonunda Fatsa Çocuk ve Gençlik Korosu Şefi Dr.Osman Özel'e çiçek takdim etmek üzere sahneye çıkan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar amaçların tüm çocuklara eğlenceleri bir gün yaşamaları sağlamak olduğunu belirterek bundan sonra da her 23 Nisan günü bu eğlenceyi geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Genel ile ilgili diğer haberler