BELEDİYEDEN BİLGİLENDİRME

3 Mayıs 2024
BELEDİYEDEN BİLGİLENDİRME

Fatsa Belediyesi Mayıs ayı Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödenme tarihleri 1-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Mayıs ayında yoğunluk yaşanmaması için vatandaşların ödemelerini erken yapmalarında fayda olacaktır.

YOĞUNLUKTAN MAĞDURİYET YAŞAMAYIN

Emlak Güncellemelerinin Belediye ikinci katında bulunan emlak servisinde yapıldığını ifade eden Fatsa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Olgun İnağ, “Vatandaşların Mayıs ayında yoğunluktan dolayı mağduriyet yaşamamaları için güncellemeleri erken yapmalarını tavsiye ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Ödemelerinizi Belediyemiz veznelerine veya www.fatsa.bel.tr.  Adresinde yer alan E-Belediye modülünden E-Devlet şifresi kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.