BAŞKAN KİBAR: “MEVLİD KANDİLİ GÖNÜLLERİMİZİ TAZELEME VESİLESİDİR”

23 Ağustos 2026
BAŞKAN KİBAR: “MEVLİD KANDİLİ GÖNÜLLERİMİZİ TAZELEME VESİLESİDİR”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yarın idrak edilecek olan Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu müstesna gecenin Peygamber Efendimiz'in insanlığa bıraktığı değerleri yeniden hatırlamak ve hayatımıza yansıtmak için önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

Başkan Kibar mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz'in dünyaya teşriflerini idrak ettiğimiz Mevlid Kandili; onun insanlığa rehber olan hayatını, üstün ahlakını ve bizlere emanet ettiği değerleri yeniden hatırladığımız, gönüllerimizi manevi huzurla buluşturan müstesna bir gecedir.

Peygamber Efendimizin merhameti, adaleti, sabrı, hoşgörüsü, cömertliği ve insana verdiği değer; bireysel hayatımızdan toplumsal ilişkilerimize kadar bizlere yol göstermeye devam etmektedir. Mevlid Kandili de bu değerler ışığında kendimizi gözden geçirmek, gönüllerimizi iyilikle tazelemek ve hayatımızı onun örnek ahlakıyla güzelleştirmek için önemli bir vesiledir.

Bu mübarek gecenin gönüllerimize huzur, hanelerimize bereket, hayatımıza iyilik ve güzellik katmasını diliyorum. Dualarımızın kabul olmasını, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış ve esenlik getirmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun.”

Genel ile ilgili diğer haberler