
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyedeki kadın çalışanları ziyaret edip bu anlamlı günlerini gül takdim ederek kutladı.
BAŞKAN KİBAR’DAN KADIN ÇALIŞANLARA GÜLLÜ KUTLAMA
Tüm birimleri tek tek gezen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, çalışmalarında kolaylıklar dilediği kadın çalışanlarla bir süre sohbet etti.
“KADINLARA VERDİĞİMİZ DEĞERİ HİZMETLERİMİZDE ÖN PLANDA TUTUYORUZ.”
Kadınlara verdiği değeri tüm hizmet ve projelerinde ön planda tuttuklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Kadın mutlu olursa aileler mutlu olur, aileler mutlu olursa tüm toplum mutlu olur. Toplumun temelini oluşturan aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadının bir anne, bir eş ve hayatın bütün alanlarında etkin birey olarak saygın bir yeri var. Kadınlarımız için mutlu ve huzurlu bir aile tesis etmek için ‘Aile Okulu’ eğitim seminerlerimizi ve söyleşilerimizi sürdürmekteyiz.” diye konuştu.
“KADINLAR HAYATIN İÇİNDEKİ BÜYÜK EMEKLERİYLE BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”
“Emekleriyle hayatımıza değer katan sevgileriyle kalplerimizi aydınlatan bütün hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Kadınlar hayatın içindeki büyük emekleriyle bizim için çok kıymetli. Bizim için her gün kadınlar günü. 365 günün 365 günü kadınlar günü, farklı bir farkındalığa işaret etmesi bakımından 8 Mart tarihini çok önemsiyoruz. Dünyanın bütün kadınlarının ve belediyemizdeki kıymetli kadın personellerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım.” şeklinde konuştu.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhuriyet’imizin 102. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kibar mesajında “Cumhuriyet; ülkemizin, milletimizin ve devletimizin birliğinin en büyük tezahürü, bu topraklardaki ilelebet varlığımızın teminatıdır.” dedi.

Fatsa Belediyesi, şehir genelinde ulaşım kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha konforlu bir yol ağı sunmak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Kılıçlı Mahallesi beton yol çalışması tamamlanma aşamasına geldi.

Fatsa Belediyesi Konservatuvarı, yeni dönem kurslarına büyük bir heyecanla başladı. Fatsa Belediyesi’nin kültür ve sanata verdiği önemin en güzel örneklerinden biri olan konservatuvarda, bu yıl gitar, keman ve bağlama kurslarına yoğun ilgi gösterildi.

Belediye ekipleri şehir merkezi ve kırsalda ulaşım konforunu artırmak için yoğun mesai harcıyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediye Kademe Yerleşkesinde çalışan personellerle düzenlenen programda bir araya geldi.

Fatsa Belediyesi ile Güzel Ordu Kültür Sanat Vakfı iş birliğinde düzenlenen 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali, sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Fatsa Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferans serisi, Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi’nde devam etti. Programda, Ordu Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Oy, Fatsa ve Ordu’nun tarihi ile kültürel değerleri üzerine bir sunum gerçekleştirdi.

Erasmus+ projesi kapsamında yürütülen “Elinin Boyasıyla Atıkları Dönüştüren Çocuk” adlı çevre temalı proje ile Türkiye genelinde seçilen 6 anaokulundan biri olma başarısını gösteren Fatsa Hacer Yücel Anaokulu, farkındalık dolu bir etkinliğe imza attı. Proje kapsamında öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Fatsa Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

FATSA MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI ABDULLAH HAFIZOĞLU: “EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE, VATANDAŞLARIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Fatsa Muhtarlar Derneği organizesinde düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü programı, Fatsa Belediyesi Sosyal Tesislerinde geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Buğra Gök, Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu, İlçe Emniyet Müdürü Dursun Terzi ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Özbek katıldı.