
Eğlence dünyasının muhteşem şovu Yetenek Sirkini çocuklar ve aileleriyle buluşturan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak, karnelerini alan çocukları Yetenek Sirki ile ödüllendirdi.
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar sömestr tatilinde öğrenciler için getirttiği yetenek sirkini ilginin çok yoğun olması nedeniyle bir kez daha getirterek çocukların ve ailelerinin seyrine sundu.
Katılımın oldukça yoğun olduğu Yetenek Sirkinde, cambaz Mithat, jonglör, akrobasi, sihirbaz, palyaço, tek tekerli bisiklet, ateş şov, rolla bolla, denge ve piton yılanı gösterileriyle izleyenlere neşeli dakikalar yaşattı.
“ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA DÜNYALAR SIĞAR”
“Çocukların mutluluğu her şeye değer” diyen Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar “Bu sömestr tatilinde çocuklarımız sirk gösterisi ile ilk dönemin yorgunluğunu atsınlar istedik. Bu bağlamda daha önce ulusal kanallarda program yapmış yeteneğimizi yeniden şehrimize getirdik. Bu eğitim sürecinde çocuklarımız biraz yoruldu. Onların moral ve motivasyonlarını artırmak, evlatlarımıza güzel bir ara tatil yaşatmak amacıyla heyecan ve eğlence dolu çocuk şenliği düzenledik. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda çocuklarımız büyük ilgi gösterdi.Ben bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların yüzünü güldürmek bizlere mutluluk veriyor enerji veriyor.” dedi.
İlk gün 3 seans olarak düzenlenen yetenek sirki 23 Ocak Salı(Yarın) günü de saat 13:00 saat 15.00 ve saat 17.00'de 3 seans daha sergilenecek.

Fatsa’da mevsim geçişiyle birlikte çöp miktarında dikkat çeken bir artış yaşanıyor. Kış aylarında günlük ortalama 100 ton civarında olan çöp toplama miktarı, ilkbahar ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte 150 tonun üzerine çıkıyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fatsa Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla şehri daha modern ve yaşanabilir hale getirmeye devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Kurtuluş Mahallesi’nde başlatılan baskı beton kaldırım çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Fatsa’da gençlerin sportif ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanan Okçuluk Kamp Alanı ve 500 seyirci kapasiteli çim sahada ekip arkadaşlarıyla birlikte incelemelerde bulundu.

Fatsa’da sokak hayvanlarına yönelik önemli bir proje daha hayata geçiriliyor. Fatsa Belediyesi tarafından yapımına başlanan “Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı” çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin en güzel mesire alanlarından biri olan Uzunkum Yaşam Alanı’nda kapsamlı güzelleştirme ve yaz hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin her noktasında yürüttükleri temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı mesire alanları ve kamelyalarda yapılan denetimlerde, çevre kirliliğine neden olan unsurlara dikkat çekildi.

Fatsa Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl yedincisi düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu ödüllü resim yarışması sonuçlandı. Büyük ilgi gören yarışmada, öğrencilerin birbirinden renkli ve anlamlı eserleri jüri tarafından değerlendirilerek dereceye giren isimler belirlendi.

Dost Eli 2026 Projesi kapsamında Fatsa Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Dost Eli 2026 Projesi Fatsa Resepsiyonu” yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programa Ordu Valisi Muammer Erol, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi, Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, Gülyalı İlçe Başkanı Latif Aydoğdu, Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küşneci, Almanya Ordu Tanıtım Elçisi Mehmet Şaşmaz, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve yurt dışından gelen davetliler katıldı.

Fatsa’nın tarihi ve kültürel zenginlikleri, düzenlenen anlamlı bir gezi programıyla bir kez daha gözler önüne serildi.